Лидерът на мъжкия национален отбор по биатлон Владимир Илиев разкри,

...
Лидерът на мъжкия национален отбор по биатлон Владимир Илиев разкри,
Коментари Харесай

Биатлонистът Владимир Илиев: Без ваксина няма олимпиада |

Лидерът на мъжкия народен тим по биатлон Владимир Илиев разкри, че домакините от Китай няма да позволяват неимунизирани спортисти на зимната олимпиада в Пекин. Най-големият състезателен конгрес ще се организира през февруари. В международният вицешампион за 2019-а година е на лагер в Германия дружно с останалите национали.

„ Ще създадем имунизацията, когато се завърнем. Първата доза е в неделя. Другата ще е след четири седмици – удостовери в изявление за youtube канала Спортната Джунгла Владимир Илиев. - Непрекъснато вършим проби при пътувания. Като виждам нещата в Европа, значителен % от хората са имунизирани.

Времето, в което неимунизираните хора ще могат да излизат от у дома, завършва скоро. Започват да слагат ограничавания за тях. Ние приехме решението, макар че множеството от нас не са за имунизирането. Наскоро Международния съюз по биатлон имаше конгрес. Казаха, че за олимпиадата няма да позволяват неимунизирани хора в Китай.

Това е изискването. За надпреварите от Световната купа към момента може и да не си имунизиран. Но подлежиш на тест всеки 72 часа. При всяко идване и тръгване непрестанен би трябвало да си тестван ", споделя още Владимир Илиев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР