Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли политическа бомба, че още

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли политическа бомба, че още
Коментари Харесай

Политическа бомба! Бойко моли ГЕРБ за коалиция с БСП

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли политическа бомба, че още през днешния ден ще прати писма до структурите на партията си с искане да падне възбраната, въведена на неин конгрес ГЕРБ да не се коалира с Българска социалистическа партия. „ Още през днешния ден изпращам писмата тази възбрана да падне “, съобщи той след лидерската среща в Народното събрание, свикана от Корнелия Нинова. На поканата, с изключение на Борисов, се отзоваха и водачите на Движение за права и свободи и на „ Български напредък “

Решението си Борисов разгласи след поклон пред Нинова, че Българска социалистическа партия към този момент не била същата и че се радвал по какъв начин социалистите отказвали да слагат червени линии. 

Реклама

Той загатна, че в този момент няма по какъв начин да заявява поддръжка към Столетницата в лицето на Нинова за осъществяване на третия мандат за сформиране на постоянен кабинет, връчен й от президента Румен Радев, само че че след новите предварителни парламентарни избори това наподобява изцяло постижимо.

Стига въпросната възбрана на самата ГЕРБ да падне. В името на програмно или експертно, както разгласи Борисов, държавно управление. 
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР