Лидерът на БСП Корнелия Нинова се върна към старата традиция-всяка

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова се върна към старата традиция-всяка
Коментари Харесай

Нинова с равносметка кой в чии прегръдки акостира

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се върна към остарялата традиция-всяка сесия да завършва с заявления от ПГ. Всичко в това Народно събрание вървеше в два плана-един за пред света и един прикрит - същинският, по думите й.

Лодката против Росенец дебаркира в прегръдката на Движение за права и свободи, регистрира тя. Бойко Борисов бил оправдан в политиката след ареста му, съгласно нея. Нинова регистрира промяната на основния прокурор и промяна на позициите на членовете на Висш съдебен съвет., сподели още водачът на социалистите.

и нямала опция да приказва . Разправия за постове вижда Корнелия Нинова в ръководещите. Снощи ГЕРБ и ПП/ДБ се договаряли за постове в една стаичка.

Тя още веднъж вижда риск страната да бъде вкарана във война . Ще продадат и предадат всичко, сподели още водачът на Българска социалистическа партия. Управлението било готово да съобщи националния интерес. 80% от българите не желали това, което прави болшинството, съгласно Нинова.

Върнахте ни три години обратно, нападна тя. Моделът ГЕРБ, против който ПП/ДБ се борили, бил върнат и станали главен притежател на сглобката . Нинова се похвали, че левите останали поредни и са против модела Борисов. Скоро ще се чуе волята на народа, предизвести още тя.
 Българска социалистическа партия видя от Околовръстното две бомби в Бюджет 2023
Българска социалистическа партия видя от Околовръстното две бомби в Бюджет 2023

Не се знае дали планувани от бюджета доходи биха влезнали в него
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР