Дъщерята на Еминем - Хейли Джейд Скот, се омъжи за

...
Дъщерята на Еминем - Хейли Джейд Скот, се омъжи за
Коментари Харесай

Менделсон за Хейли Джейд: Дъщерята на Еминем се омъжи

Дъщерята на Еминем - Хейли Джейд Скот, се омъжи за дългогодишния си сътрудник Евън Макклинток на „ красива “ гала през уикенда. На нея участваха също доктор Дре и 50 Cent.

28-годишната инфлуенсърка удостовери новината с обява в Instagram.

„ Не можехме да мечтаем за по-хубаво празненство. Бяха проляти толкоз доста сълзи от благополучие, смях и усмивки и се усещаше толкоз доста обич. Евън и аз се усещаме толкоз признателни на цялото семейство и приятелите, които пътуваха, с цел да ни поддържат и да бъдат част от тази нова глава от живота ни като брачен партньор и брачна половинка “, написа Хейли към сватбените фотоси.
                 

Според информацията церемонията се е провела в Greencrest Manor, Мичиган. Еминем и щерка му са споделили специфичен танц с гостите.
Hija de Eminem, Hailie Jade Scott, SE CASA

La amada hija del cantante contrajo nupcias con su prometido en una lujosa y emotiva fiesta que estuvo llena de grandes estrellas de la música.
— Indie 505 (@Indie5051) Припомняме, че Скот и Макклинток се срещат, до момента в който учат в Мичиганския държавен университет през 2016 година, където тя учи логика на психиката, а той стопанска система. Тя стана инфлуенсър и водеща на подкаста Just A Little Shady, до момента в който новият й брачен партньор работи като изпълнителен шеф на дружество. Двамата се сгодиха през февруари предходната година.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР