Лично аз се обаждах в българското посолство, разговорите бяха еднотипни,

...
Лично аз се обаждах в българското посолство, разговорите бяха еднотипни,
Коментари Харесай

Консулът ни в Букурещ с много лоши новини за блокираните българи на летището в Тимишоара

" Лично аз се обаждах в българското посолство, диалозите бяха еднотипни, не усетих, че желаеха да ни оказват помощ. На летището сме от нощес от 21:30 часа, ангажимента беше да ни настанят по хотели. Рано сутринта в 6 часа трябваше да имаме информация какво се случва. Никой не пристигна да ни изясни. Въпросният господин Иванов от посолството даже спря да ми подвига телефона ", сподели в телефонен диалог с " Денят стартира " по Българска национална телевизия Величка Божерикова за ситуацията на блокираните 120 българи на летището в румънския град Тимишоара.

Ето какво сподели и консулът ни в Букурещ Милчо Иванов: " Аз и дежурни работим по проблема още от кацането на българските жители там. Част от жителите бяха настанени в хотел, за жалост, останалата част - не. В момента чакаме връзка с представителите на " Райънеър ".

Заради метеорологичните условия не можахме да изпратим дипломатически чиновник, защото пътуването му щеше да отнеме към 10 часа. Опитваме се да решим проблема, действайки с самолетната компания транспортьор. Надявам се в границите на деня да се реши. "

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР