Личният живот на звездата на "Манчестър Сити" Илкай Гюндоган се

...
Личният живот на звездата на "Манчестър Сити" Илкай Гюндоган се
Коментари Харесай

Гюндоган се сгоди за моделка /снимки/

Личният живот на звездата на "Манчестър Сити " Илкай Гюндоган се развива с гневна скорост. Той се срещна с моделката Сара Арфауи при започване на 2021 година и към този момент й предложи брак.
Националът на Германия зададе съдбовния въпрос на моделката преди седмица. Гюндоган украси хотелска стая с повече рози, в сравнение с човек може да открие в цветарник. Имаше и стотици балони. По време на сантиментална вечеря с гаджето си той падна на едно коляно и й предложи брак. Красавицата не мисли дълго, преди да каже "да ".
Сара и Илай започнаха връзката си при започване на предходната година. Скоро по-късно тя се придвижи при него в Манчестър. Пътува до Италия постоянно поради служебните си задължения.
Освен модел половинката на Гюндоган е и известна водеща в телевизия "Рай ". Тя е родена във Франция. Семейството й се реалокира в Италия, когато е дребна. Кариерата й в модата стартира в Милано, когато е на 16. Атрактивният й външен тип я изстрелва нагоре. Тя е била на кориците на няколко известни списания. Има фотосесии за голям брой международни фешън марки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР