Личните отношения между президентите на Русия и Турция Владимир Путин

...
Личните отношения между президентите на Русия и Турция Владимир Путин
Коментари Харесай

Кремъл: Русия и Турция са най-големите геополитически фактори

Личните връзки сред президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган разрешават да се намират хармонични решения в противоречиви обстановки, съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков в изявление за телевизия Россия 1, съобщи ТАСС.

" Освен това, несъмнено, ние имаме голям комплекс двустранни връзки. Когато две страни се ръководят от водачи, които се считат за хора, държащи на думата си, и за хора на действието, това е залог, че даже и да зародят различия или спор на ползи, градивната настройка на водачите ще разреши да се излезе хармонично от обстановката ", сподели Песков, представен от Българска телеграфна агенция.

Говорителят на Кремъл добави, че Русия и Турция са най-големите геополитически фактори, които могат и са длъжни да дадат забележителен принос за сигурността и стабилността в района или най-малко да създадат по този начин, че " да няма война ". По-рано Путин на конференция назова Ердоган човек, който " държи на думата си ", без значение че " по обособени въпроси мненията им може да се разминават ". Ердоган от своя страна отговори по сходен метод, като посочи, че счита Путин за " почтен човек ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР