Либералната партия на премиера печели общите избори, проведени в Нидерландия.

...
Либералната партия на премиера печели общите избори, проведени в Нидерландия.
Коментари Харесай

Либералната партия на Марк Рюте печели изборите в Нидерландия

Либералната партия на премиера печели общите избори, извършени в Нидерландия. Тя ще получи 35 места от 150-те на нидерландския парламент, две повече от в този момент. Това сочат изходните сондажи, което не й дава задоволително болшинство, с цел да ръководи сама, оповестява " Евронюз “.
На второ място е прогресивната партия, водена от министъра на външното съдействие Сигрид Кааг, която на тези избори печели с 8 места повече, в сравнение с партията имаше до в този момент, увеличавайки представителството си до 27 депутати, което значи удар по крайната десница на Герт Уайлдърс.
 Тридневното гласоподаване на парламентарните избори в Нидерландия стартира Тридневното гласоподаване на парламентарните избори в Нидерландия стартира
Избирателните секции в Нидерландия отвориха за три дни в границите на огромен тест за политиката на европейското държавно управление посред корона...
Марк Рюте е отпред на страната от 2010 година насам. Ако тези резултати на изследователската организация „ Ipsos “, оповестени от телевизия NOS, бъдат доказани, Нидерландия ще открие фаза на тежки договаряния за образуване на коалиция сред няколко партии, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР