LG Electronics представи новия си флагмански смартфон – G7 ThinQ.

...
LG Electronics представи новия си флагмански смартфон – G7 ThinQ.
Коментари Харесай

LG представи своя топ модел смартфон за 2018 г.



LG Electronics показа новия си флагмански смарт телефон – G7 ThinQ. Както си проличава от името на модела един от главните акценти в него са функционалностите с потребление на изкуствен интелект.

Хардуерът на G7 не сервира изненади – Qualcomm Snapdragon 845 чипсет и 6,1-инчов QHD+ (3120 на 1440 пиксела) екран. Устройството се предлага в два разновидността (като изключим разцветките): с 4 GB RAM и 64 вградена памет и с 6 GB RAM и 128 GB вградена памет.

Прочетете още: MWC 2018: 11 смарт телефона с дизайн като на iPhone X

Връщайки се на екрана, той е с към половин инч по-дълъг от този на предходния модел, а широчината му е останала непроменена. От компанията са уверени, че устройството е с съвършен размер за потребление с една ръка. Ние бихме добавили, че това е правилно в случай че ръката ви е най-малко междинна по мярка. Това обаче е нещо особено за съвсем всички флагмански устройства и едва ли може да се смята за минус.

Във визията на LG G7 ThinQ е доминирана от хромираната линия по ръба, придаваще на модела по-изгладен и гладък тип. Разбира се, за това способстват и Gorilla Glass 5 панелите начело и откъм гърба.

Сред преимуществата на модела е редно да се означи IP68 документът за устойчивост срещу прахуляк и вода. От компанията допълват още, че новият им флагман е планиран, тъй че да издържи тестванията на Американската армия - MIL-STD 810G, които ревизират дали разнообразни екипировки извършват функционалностите си в рискови условия.

На гърба на смарт телефона са налице два 16-мегапикселови датчика, оборудвани със общоприета и широкоъгълна оптика. Втората дава обещание „ повече красиви пейзажи с по-малко деформиране на ръбовете и доста по-ясни селфита “. Благодарение на изкуствения разсъдък в софтуера на камерата към този момент са осъществени 19 снимачни режима (преди бяха 8). Готовите фрагменти пък могат да бъдат подобрявани с разнообразни резултати.

От LG подчертават и върху снимането при по-слаба осветеност. Чрез комбинацията от така наречен pixel binning и спомагателни софтуерни „ вълшебства “ би трябвало да получавате доста по-добри резултати от преди. Т.е. завършек на замазаните разгулен селфита – към този момент всичко ще е ясно!

Занапред се чака LG G7 ThinQ да бъде едно от първите устройства, поддържащо Гугъл Lens. Всъщност от компанията смятат, че потребителите толкоз постоянно ще разчитат на другите AI функционалности, че са добавили специфичен бутон за тази цел. Той се намира тъкмо под бутоните за звука. Едно само натискане ще задейства Гугъл асистента а две – Гугъл Lens.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР