Лейди Гага получи подкрепата на много специален гост на нейния

...
Лейди Гага получи подкрепата на много специален гост на нейния
Коментари Харесай

Том Круз и Лейди Гага си размениха целувки

Лейди Гага получи поддръжката на доста специфичен посетител на нейния концерт в неделя вечер. Това беше артистът Том Круз .

59-годишната звезда от "Топ Гън: Маверик " Круз се отби в Лас Вегас, с цел да поддържа 36-годишната Гага , до момента в който тя имаше концерт в амфитеатъра Dolby Live на курорта.

Гага, която неотдавна разгласи, че ще пусне нова ария тази седмица за кино лентата "Топ Гън: Маверик " , показа две фотоси в Instagram, на които тя и Круз се целуват по бузите.

"Благодаря, че пристигна на шоуто нощес. Обичам те, приятелю @tomcruise " , написа певицата.

Гага разкри, че премиерата на песента, озаглавена "Hold My Hand " , ще бъде във вторник. Тя назова песента "любовно писмо " до почитателите си.

„ Когато написах тази ария за "Топ Гън: Маверик ", даже не осъзнавах множеството способи, по които тя обгръща сърцето на кино лентата, личната ми душeвност и природата на света, в който живеем. Работих върху нея години наред, усъвършенствайки я “, написа тя в Instagram, съобщавайки новината.

„ Исках да трансформира музиката в ария, в която споделяме дълбоката си потребност както да бъдем разбрани, по този начин и да се опитваме да се разберем – блян да бъдем близки, когато се усещаме толкоз надалеч “, сподели още Гага. „ Толкова съм признателна на Том, Ханс и Джо за тази опция - беше прелестно преживяване да работя с тях. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР