Левски се разделя с трима футболисти. „Сините“ най-после се договориха

...
Левски се разделя с трима футболисти. „Сините“ най-после се договориха
Коментари Харесай

Делио Роси стартира чистка в Левски

Левски се разделя с трима футболисти. „ Сините “ най-сетне се договориха с Бабатунде Адениджи, Франсис Нар и Симон Сандберг. Играчите ще разтрогнат договорите си със столичани по взаимно единодушие, написа "Меридиан мач ".

Двамата африканци първи са приели изискванията, до момента в който Сандберг също е навит, само че следва да се уточнят финансовите параметри към раздялата. И тримата бяха със статут на твърди запаси.

Адениджи и Нар даже бяха пратени да упражняват с юношите. Треньорът Делио Роси е безапелационен за тях с малко изключение към Сандберг. Италианецът бил удовлетворен от тактическите му умения, само че не и от физиката. Шведът има продължителен проблем с контузии. Адениджи пък не получи късмет, макар че вкара голове в контролите със Спортист (Своге) и Локо (Сф).

След като се раздели с него и с Нар, Левски ще има и по-голяма квота за чужденци отвън Европейски Съюз. Вчера се появиха информации, че интерес към Бабатунде има от съветския УФА и Казахстан, само че „ сините “ бяха безапелационни: „ Мениджърите му да го продават “.

В същото време на „ Герена “ към момента не могат да се похвалят с позитивен отговор от Антон Тинерхолм. Защитникът е изискал пролонгация, откакто продължавал да приема и да обмисля предложения за бъдещето си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР