Левски може да си върне френското крило Габриел Обертан. 31-годишният

...
Левски може да си върне френското крило Габриел Обертан. 31-годишният
Коментари Харесай

Левски си връща френското крило Габриел Обертан

Левски може да си върне френското крило Габриел Обертан. 31-годишният флангови състезател е гласен за огромния коз на зимната селекция на " сините ". В момента той е част от елитния турски Ерзурумспор, където мина преди сезон и половина точно от " Герена, написа Тема спорт. За привличането на Обертан ще спомага някогашният необут на клуба Спас Русев, който в последно време е приел драговолно протичащото се при " сините " и оказва помощ по всевъзможен метод.

Договорът на Обертан с Ерзурумспор е до лятото, което значи, че в случай че Левски желае да го вземе в този момент, ще би трябвало да заплати трансферна сума. На " Герена " обаче се надянат французинът да успее да разтрогне с турците по взаимно единодушие. През есента Габриел е записал 10 мача, в които не е отбелязал гол.

В момента на " Герена " има свежи средства. Клубът подписа с огромен спонсор, а също така в касата ще влезе и добра сума от прехвърлянето на Станислав Иванов в Чикаго Файър. До дни " сините " може да осъществят още няколко изходящи прехвърлянето, като за продажба се спрягат имената на Найджъл Робърта и Паулиньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР