Левски“ е на системи заради финансови проблеми, отборът изигра рекордните

...
Левски“ е на системи заради финансови проблеми, отборът изигра рекордните
Коментари Харесай

Narod.bg разкри: Мъри Стоилов лапа по 48 000 лева на месец, докато фенове спасяват „Левски“ от фалит

„ Левски “ е на системи поради финансови проблеми, тимът изигра рекордните 10 мача без победа, почитателите събират пари, с цел да е жива синята концепция, а какво прави треньорът Станимир Стоилов – лапа по 48 000 лв. на месец, или 576 бона на година! Лошата вест за футболния гранд показа извънредно пред Narod.bg източник от обкръжението на притежателя Наско Сираков.

Въпреки че серията от 10 мача без победа съществено изнерви преданите почитатели на отбора, доста от които намерено желаеха оставката на Мъри, разочаровани от представянето на „ сините “, близкият приятел на Сираков не се тормози да получава по 12 бона всяка седмица, до момента в който „ Левски “ умира финансово.

В страницата на тима във фейсбук много от последователите към този момент насочиха апел „ оставка “ към Мъри, който до неотдавна се ползваше с огромно доверие измежду тях.

Прави усещане, обаче, че позициите на треньора към този момент не са бетонирани и част от последователите не припознават в негово лице месията, с какъвто статут се ползваше до есента на предходната година.

Председателят на Тръст „ Синя България “ Момчил Лазаров разяснява провалената договорка за промяна на собствеността на Левски и уточни какво би трябвало да създадат от „ Герена “.

„ Феновете заслужават да знаят каква е действителната обстановка в клуба, с цел да са наясно какво се случва, за какво се случва и къде отиват в действителност техните пари. До момента ултрасите са събрали публично към 10 милиона лв. в акцията.

Реклама

И това е част от нещата, които приказваме към този момент много време. Никой не желае и е безпредметно да се стига до банкрут на Левски, откакто този тим може да бъде избавен с старания, съответна инвестиция и доста работа.

Това е изцяло постижимо и не трябва да се пропуща тази опция “.

Дали обаче почитателите са наясно, че събраните от тях левчета отиват за галактическата заплата от 48 бона на месец за префърцунения Мъри Стоилов?

Ето какво показа по тематиката и някогашният президент на Левски Томас Лафчис:

Феновете извънредно доста помогнаха, с цел да оцелее клубът. Но това не може да е до безспир. Искат се резултати, тимът да побеждава и Левски да е там, където му е мястото.

Трябва да се актуализират всички разноски, бюджетът на клуба. Виждаме какъв брой доста се харчи за футболисти или за неща за първия тим.

Хората споделят: „ Нали нямаме пари, за какво го вършим? “. Не знам по какъв начин стоят нещата от вътрешната страна, по какъв начин се финансира клубът. Може да е някакво подаяние от някой, което би било добре пристигнало “, надява се Лафчис.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР