ЛЕВИНС се утвърди като лидер на пазара със специализираните земеделски

...
ЛЕВИНС се утвърди като лидер на пазара със специализираните земеделски
Коментари Харесай

ЛЕВ ИНС се утвърди като лидер и в земеделското застраховане на международното изложение БАТА АГРО 2024

ЛЕВИНС се утвърди като водач на пазара със профилираните аграрни застраховки, които показа на интернационалното ревю БАТА АГРО 2024. След провелото се в Стара Загора ревю, Юксел Касаб, началник Направление „ Селскостопанско обезпечаване ” в ЗК „ ЛЕВИНС ” АД, регистрира, че нашата компания е желан сътрудник от българските земеделци. 

„ За поредна година ЛЕВИНС съумя да завоюва доверието на огромна част от българските аграрни производители. Водещи компании в сектора избират нашите застраховки, тъй като съумяваме да предложим решения, които са в услуга на българския земеделец. В взаимната работа с нашите клиенти се стремим да минимизираме риска, с цел да може да имат сигурност и успокоение в наше лице, като осигурител ”, съобщи Юксел Касаб. 

Шестнадесетото профилирано ревю БАТА АГРО събра на едно място вносители на световноизвестни марки, компании от агросектора, както и производители от цялата страна. По време на форума за нововъведения, технологии и срещи на бизнеса, като застрахователна компания, ЛЕВИНС сподели, че предлагайки адаптивни решения, които са подобаващи, както за дребни, по този начин и за огромни селскостопански производители, бележи растеж в продажбите. 

„ Мащабите на този интернационален конгрес дават опция нашата компания да се утвърждава като водач на пазара. Това, което ни отличава е, че предлагайки застраховки за селскостопански култури, животни, земеделска техника, ние съумяваме да отговорим на високите условия и да покрием огромните упования на всеки аграрни производител. Родните земеделци са изправени пред най-различни провокациите, като неравенствата с вноса на продукция от непознатите пазари и това българите да избират родното. Осъзнавайки риска за своята годишна продукция, животни, които могат в допълнение да усложнят процесите, земеделците от ден на ден се обръщат към застраховането ”, регистрира Юксел Касаб. 

ЗК „ ЛЕВ ИНС ” АД има подписано съглашение с Държавен фонд „ Земеделие ” (ДФЗ) по схемата за държавно подпомагане – „ Помощ за съфинансиране на застрахователни награди при обезпечаване на селскостопанска продукция ”.  Това дава опция на клиентите на компанията да се възползват от държавна помощ за отбраната на своята годишна продукция. Повече информация за земеделските застраховки на ЛЕВ ИНС можете да намерите ТУК!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР