Лесно можете да проверите дали имате силна воля с помощта

...
Лесно можете да проверите дали имате силна воля с помощта
Коментари Харесай

Имаш ли силна воля?

Лесно можете да ревизирате дали имате мощна воля благодарение на обикновен тест. Отговорите на въпросите в теста могат да бъдат следните: Да, Не, Случва се.

1.Способни ли сте качествено и в период да извършите работа, която не ви е забавна?

2.Представете си, че в най-скоро време ви следва среща с противен за вас човек. Можете ли без старания да преодолеете вътрешната си опозиция, като осъзнавате, че няма по какъв начин да избегнете неприятната среща?

3.Представете си, че сте попаднали в конфликтна обстановка. Можете ли да се вземете в ръце и да погледнете обективно на обстановката?

4.Ако доктор ви каже, че би трябвало да спазвате избрана диета, можете ли да си наложите да го вършиме?

5.Можете ли да станете по-рано, с цел да съумеете да свършите всичко, което сте решили да извършите?

 Сила

6.Можете ли да се преборите със личните си уплахи – да вземем за пример макар страха от ортодонт постоянно да ходите не обзор?

7.Ще удържите ли на дадената дума, даже осъществяването да ви достави доста грижи?

8.Ще извършите ли заповед на вашия шеф, която ви е неприятна, без да се опитате да се измъкнете?

9.Придържате ли се към авансово набелязан график за деня?

10.Способни ли сте да вършите незабавна работа вечер, в случай че в това време получите съблазнително предложение за излизане с другари?

Резултати:

Повече отговори Да: Вие сте персона с доста мощна воля, която може да взима сложни решения при нужда. Каквото и да намислите, е елементарно да го извършите.

Повече отговори Не: Когато става въпрос за мощ на волята, вие като че ли запушвате ушите си. Предпочитате да се движите по течението, вместо да се борите със самите себе си. Понякога обаче си коства да го извършите.

Повече отговори Случва се: Във вас има искра на мощна воля, само че вие не й давате опция да се разпали. По-лесно ви е да се оправдаете с разнообразни причини, в сравнение с да деянията мощ на волята. А за вас това не е чак толкоз мъчно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР