Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете,

...
Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете,
Коментари Харесай

Лео ди Каприо върти любов с Джиджи Хадид?

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид не престават да подхранват слуховете, че посред им прехвърчат любовни искри. Двамата бяпа уловени в съкровен миг по време на частно празненство в Ню Йорк в понеделник.

Това е и първата обща фотография, на която 47-годишният артист и 27-годишната моделка са дружно, написа DailyMail.

Leonardo DiCaprio and Gigi Hadid, 27, get cozy at a friend's party in NYC on Sunday as they're seen together for FIRST TIME amid rumors of a blossoming romance.

The two appeared close, and DiCaprio put his hands on the model at times
— Lilian Chan (@bestgug)

Ако фактически двамата са в зората на любовен романс, това ще е първият път, когато носителят на " Оскар " се среща с жена на възраст над 25 години и... която е майка. Припомняме, че неотдавна Лео се раздели с модела Камила Мороне, тъкмо откакто тя стана на 25.

Снимките, на които двамата си бъбрят, са от празненство, проведено от другари на ди Каприо. Кадрите демонстрират холивудският ас облечен в черна риза с пай ръкав и черна бейзболна шапка. Джиджи пък е заложила на повърхностно грациозен аутфит, състоящ се пай бял топ и необятни дънки. Фотосите демонстрират по какъв начин двамата беседват, пробвайки се надвият купонджийския звук край себе си, а в един миг даже се хващат за ръце.



Според източник, непосредствен до двойката, те в действителност се срещат, само че не бързат да задълбочават връзките си. Двамата са имали както независими срещи, по този начин и няколко пъти са били в обща другарска компания, само че все още никой от тях не е удостоверил за съществуването на съществени усеща.

Любопитен факт от любовния живот на Лео е, че той обича дългите връзки, които обаче в никакъв случай не приключват с брак. В същото време 99% от някогашните му приятелки са манекенки с божествени тела, а измежду тях са Жизел Бюндхен и Бар Рафаели. А с това се обрисуват и подчертаните му желания към млади русокоски.

Изключение в тази ситуация прави само възрастта на Джиджи Хадид и събитието, че е майка на дъщеричка на 2 години от артиста Зайн Малик, с който са разграничени.

По-рано този месец се появиха клюки, че новото гадже на Лео е укранската манекенка Мария Берегова. Мълвата обаче по този начин и не се удостовери. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР