Лена Бориславова от Продължаваме промяната се усъмни в опита за

...
Лена Бориславова от Продължаваме промяната се усъмни в опита за
Коментари Харесай

Лена Бориславова се усъмни в опита за атентат срещу Иван Гешев

Лена Бориславова от " Продължаваме промяната " се усъмни в опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев, който стана цел на нападение. 

Бившия представител на кабинета на Кирил Петков показа във фейсбук обява на ръководителя на Българската газова асоциация - Пламен Павлов, който твърди, че не има вяра на опита за атентат против основния прокурор, намеквайки за инсценировка.

 

" Не мога да го кажа по-добре " е късият коментар на Бориславова към обявата.

" Да ме елементарни Господ за неверието. Но, по какъв начин да допускам за опит за атентат на проведената престъпност против основния прокурор, след инсценировката, провокирала банкрута на КТБ, за инсценировката довела до премахване кмета на софийския регион Младост Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и основен реализатор.

 

А за мен няма никакво значение кой е поставил фойерверка, избран като взривно устройство пред кортежа Уу, не ме интересува и къде върви Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и за какво кортежът с Него е подхванал пътешестване, откакто са получили информация за атентат, интересува ме единствено по кое време ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията страна ", гласи коментарът на Павлов.

 

По-рано през днешния ден, към 11,40 ч., гърмеж избухна пред кортежа на основния прокурор сред самоковските села Железница и Ковачевци. Според следствието пламъците от него са били с височина 4-5 метра. Образувал се е кратер с дълбочина 30-40 сантиметра и диаметър 3 метра на пътя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР