Легендите за НЛО битуват сред хората от векове, дори хилядолетия.

...
Легендите за НЛО битуват сред хората от векове, дори хилядолетия.
Коментари Харесай

Древни НЛО нашествия

Легендите за НЛО битуват измежду хората от епохи, даже хилядолетия. НЛО визитите на нашата планета не са почнали през 20 век, нито през 19 век. Дори няколко епохи по-рано не е времето, когато са документирани странни неидентифицирани летящи обекти, които порят небесата. Нека да се върнем напълно първоначално, когато са непокътнати най-първите свидетелства за НЛО измежду нас.

Египет, 1500 година прочие н.е.

„ През двадесет и втора година, през третия месец на зимата, в шестия час на деня от небето се спусна огнен кръг! ”

Тези думи са записани в папируса, който до ден сегашен се съхранява в бибилиотечния списък на Ватикана. По-нататък текстът продължава с в детайли изложение (за времето си) на извънземното творение, което се е появило тогава.

То нямало глава и излъчвало много осезаемо зловоние. Архивите са записали, че телото ми било гигантско – достигало към пет метра, както на дължина, по този начин и на височина. Това НЛО в Египет не останало единствено, а в идващите няколко дни огнени кръгове изпълнили небето и „ засенчили слънцето ”.

 Древни НЛО нашествия

Самият фараон Тутмос III, напуснал двореца си и, съпроводен от своите бойци отишъл да следи необяснимото събитие в небесата. Летописът приключва с изречението: „ И тогава огнените кръгове се издигнаха в небето и поеха на юг ”.

Ирак, 600 година прочие не.е.

Пророк Иезекиил бил напряко слисан, когато забелязал нечувано огромен смерч, който се задавал от северна посока. От междинната част на стихията излезли четири същества, които имали по два чифта криле и по четири глави всяко. Удивително, само че едно от тези четири лица на извънземните било на човек, другото наподобявало лъв, третото приличало на див бозайник, сходен на вол, а последното напомняло хищна птица. Според аналите пришълците „ блестели като цвета на излъскан пиринч ”.

Докато оракул Иезекиил следил необяснимия феномен, се появило едно колело, въртящо се навътре в друго колело. То било „ увиснало ” във въздуха, малко след което се изстреляло към висините, като по едно и също време с това отнесло със себе си всички странни същества.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР