Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев се

...
Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев се
Коментари Харесай

Зума се страхува за мача с Левски

Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев се надява " черно-белите " да реализират чиста победа над Левски в днешния първи полуфинал за Купата на България. Актуалните носители на трофея одобряват отбора от " Герена " от 20,30 часа на " Лаута ". Според Зума гостите не би трябвало да бъдат подценявани даже за момент. Опитният експерт счита, че Левски е посочил добра игра против Лудогорец, въпреки и да загуби с 0:1 вкъщи.

" За мен Левски макар тоновете проблеми, които има, против Лудогорец се показа добре. Има огромна разлика от това, което сините демонстрираха против разградчани от предходни дуели. По принцип Лудогорец елементарно побеждава противниците си. Сега не беше по този начин. Страхувам се за полуфинала. Момчетата ни към този момент знаят какво значи за последователите спечелването на трофей. Ако съумеят да дадат 100 %, можем да вземем резултат, който да ни удовлетворява. И един гол да осъществят, само че значимото е да не получат ", съобщи Зума пред " Тема Спорт ".

В момента Локомотив върви втори във краткотрайното класиране с еднакъв актив точки с ЦСКА-София и на три пред четвъртия Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР