Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев коментира състоянието на тима

...
Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев коментира състоянието на тима
Коментари Харесай

Зума за чужденците в Локо : Отговорността е на Акрапович

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев разяснява положението на отбора преди подновяването на Първа лига. Черно-белите гостуват на Левски в неделя.

„ Сведенията, които имам, са, че момчетата са упражнявали доста добре. Не изгубиха в контролите, което е добре за самочувствието. Сега чакаме с неспокойствие първите мачове, с цел да преценява и аз какво тъкмо е положението на тима. С господин Крушарски към този момент сме побеждавали Левски в София. През май 2016 година ги обърнахме от 0:2 до 3:2. Дано и в този момент имаме шанс и се възползваме от по този начин наречените микропроблеми в Левски. Левски си е Левски. Не може да се отписва в никакъв случай “, съобщи Зума, представен от „ Тема спорт “.

„ Зимата мъчно се намират качествени футболисти. Хубаво е, че взехме Момчил Цветанов. Какви играчи взима Бруно Акрапович е негова отговорност пред нас – многочислената, претенциозна и разбираща футболна маса. Не мога да кажа, че ми харесва съществуването на толкоз чужденци в тима, само че това е работа на треньора “.

„ Мисля, че е по-реално да насочим вниманието си към Купата на България. Шест точки за нашето състезание не са малко. Ще бъде мъчно да наваксаме изоставането си от Черно море “, добави още Христо Бонев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР