Легендата на баскетболния Левски и настоящ треньор на националния тим

...
Легендата на баскетболния Левски и настоящ треньор на националния тим
Коментари Харесай

Националният селекционер скочи срещу Левски Лукойл: Това не е Левски, а нов клуб!


Легендата на баскетболния Левски и сегашен треньор на националния отбор на България Любомир Минчев разяснява обединяването на Лукойл с баскетболния Левски 2014 под името Левски Лукойл.

Според него това не е достоверният " наследник " клуб, а съдружие, основано преди три години. Минчев прикани Лукойл да се сплоти с достоверния Левски, а не с новосъздадения.

“Това не е моят клуб. Това е Левски 2014. Аз съм играл в баскетболен клуб Левски. В момента Левски няма представител в лигата, има единствено юноши. Надявам се управлението на Лукойл в бъдеще да реализира сделка с същинския клуб Левски. Аз съм левскар и съм излязъл от Левски.

В последните няколко дни много хора приписаха историята на Левски върху Левски 2014, който е от две години и половина и няма нищо в историята си. Да се пришива история на този клуб не е вярно.

Относно присъединяване в Европа, може би единственото, което управлението на Лукойл търси като плюс, е да има цялостна зала в София ”, сподели Минчев след снощната загуба на неговия клубен тим Берое от новосформирания Левски Лукойл със 74:81.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР