Легендата на българския баскетбол Георги Младенов гостува в първото издание

...
Легендата на българския баскетбол Георги Младенов гостува в първото издание
Коментари Харесай

Жоро Младенов плаче в ефир след видеопослание

Легендата на българския баскетбол Георги Младенов гостува в първото издание на " Арена баскет " по Българска национална телевизия за новия сезон. Той бе сюрпризиран прелестно с видеопослание от сина му Борислав, на което не остана апатичен и даже се просълзи в ефир. 

" От много време желая да му кажа какъв брой доста му се удивлявам. Без него нямаше да съм никой. Още от дребен бях с него всеки ден в залата. Извън терена ме учеше да съм почтен и добър човек, да не неистина, да споделям постоянно истината. Искам най-вече да му благодаря, че си даде времето, с цел да ме направи играча, който съм сега, и индивида, който съм. Без него нямаше дори да играя баскетбол. Без него нямаше да знам какво да върша. Всичко е с помощта на него. Всеки Божи ден той даваше максимума от себе си, с цел да ме научи на нещо ново, а аз също давах максимума от себе си. Искам да знае, че му благодаря извънредно доста, че е необикновен човек, че го обичам извънредно доста и че желая да види по какъв начин играя в НБА и съм направил това, което той не е могъл ", бяха мощните думи на 17-годишния Борислав, който играе в Италия с екипа на Римини. 

" Вие ме убихте! ", бе прочувственият отговор на Георги Младенов, който продължи: " Освен да ви благодаря, тъй като към този момент го няма един месец и доста ми липсва. Дано това, което желае да реализира и което аз не съумях, да го направи. Той има всичко. Благодаря ви! Това е нещо, което не съм очаквал. Това момче доста ми липсва, тъй като той има доста огромни фантазии. Той има доста огромни проекти за себе си. Той го желае доста и по метода, по който желае да ги реализира, му прави чест. Казал съм му от дълго време, че той е доста по-добър от мен, в сравнение с когато аз бях на тези години. Той желае да ме задмине, а той не знае, че от дълго време ме е задминал. Защото на неговите години аз нямах това, което той реализира сега, не играех там, където той играе сега, нямах тези шансове, които той има. Сигурен съм, единствено да е жив и здрав, че рано или късно ще извърши своите фантазии. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР