Легендарното холандско крило Ариен Робен официално реши да поднови активната

...
Легендарното холандско крило Ариен Робен официално реши да поднови активната
Коментари Харесай

Приятна изненада! Нидерландска легенда подновява футболната си кариера

Легендарното холандско крило Ариен Робен публично реши да възобнови дейната си футболна кариера. От родния клуб на крилото - Грьонинген, през днешния ден оповестиха, че са подписали с 36-годишната някогашна звезда на ПСВ Айндховен, Челси, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен.

Така Робен се завръща към футбола, едвам година откакто разгласи края на кариерата си, напускайки Байерн Мюнхен.Това ще е втори негов престой в Грьонинген. Първият му интервал за мъжкия състав на клуба бе сред 2000 и 2002 година, като тогава изигра 52 мача с 12 гола и 3 асистенции, които му завоюваха трансфер в локалния гранд ПСВ.

" Скъпи другари на футбола и почитатели на Грьонинген, бях на 12 години, когато започнах да играя в юношеската академия на Грьонинген. Записах домакинския си дебют против Фейенорд, когато бях на 16. Две години по-късно реализирах прехвърлянето си в ПСВ Айндховен. След отлично 18-годишно приключение… Ние се прибираме вкъщи! Обратно в Грьонинген. Прибираме се във време на рецесия, която удари и Грьонинген. Прекрасно е да видя по какъв начин всички поддържат тима. Това ме накара да помисля какво още мога да сторя за клуба. Послушах апела на нашите почитатели: “Ариен, последвай сърцето си”. Започнах да играя с тази мисъл и в този момент я направих моя задача. Искам да се завърна във футбола като състезател на Грьонинген.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР