Легендарният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд коментира с чувство

...
Легендарният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд коментира с чувство
Коментари Харесай

Рио се шегува с Венгер: Спри навреме, иначе ще станеш като мен!

Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разяснява с възприятие за комизъм обстановката към наставника на Арсенал Арсен Венгер. Французинът от всички страни е съветван да оваканти треньорския пост в клуба след слабото показване в последните години, а Фърдинанд по-интересен метод го прикани да стори същото.

Венгер е пасажер след сезона, Арсенал набеляза заместител

Двете загуби с по 0:3 от Манчестър Сити, които пристигнаха единствено в границите на няколко дни, доведоха до мощен негативизъм измежду почитателите на „ топчиите” против Венгер, който кара 22-ия си сезон отпред. Кредиът на доверие към 68-годишният експерт към този момент граничи с нулата, още повече, че Арсенал изостава на 13 точки от борбата за топ 4 и все още се движи на 6-о място.

Венгер най-накрая призна: Много сме зле

Всички са против Венгер, единствено огромният необут още му има вяра

Докато въпросите за това дали със своя дебелоглав Венгер не опропастява наследството си, Фърдинанд показва солидно възприятие за самоирония, до момента в който даваше съвет на именития експерт. „ Не желая да звуча неуважително, само че желанието на Венгер да продължи още ми наподобява на моята последна година като футболист на Куинс Парк Рейнджърс!”, написа тогавашният британски национал в „ Туитър”.

No disrespect but Wenger going on for too long feels like my last year playing at @QPRFC
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР