Легендарният руски боксьор от близкото минало Николай Валуев сподели прогнозата

...
Легендарният руски боксьор от близкото минало Николай Валуев сподели прогнозата
Коментари Харесай

Легенда на тежката категория: Уайт ще победи Чисора

Легендарният съветски боксьор от близкото минало Николай Валуев показа прогнозата си за идния конфликт в тежка категория сред Дерек Чисора (29-8, 21 КО) против Дилиан Уайт (24-1, 17 КО).

" Всички чакат изхода на мача сред Дилиан Уайт и Дерек Чисора. Чисора към този момент може да бъде наименуван деец, боксира се от 2007. Въпреки това той има 8 провали. Уайт има забавен опит, изключително откакто ясно прогресира и е подготвен да се изправи против топ бойци. Той е съществено стимулиран, тъй като този дуел, от който се надявам да излезе победител, ще открие нови хоризонти пред него, в това число ще му завоюва сериозна сума пари. Това от своя страна притегля промоутъри в професионалния бокс, в това число и букмейкъри. Мисля, че залата ще бъде цялостна с хора. Този дуел ще бъде гледан от оптимално доста фенове и по малкия екран. Разбира се, тежка категория има повече фенове от по-леките категории. Боят ще се развива с изследване до третия рунд. Малко евентуално е преди шестия рунд да има развръзка.

Можем да си представим, че в случай че Уайт не нокаутира Чисора преди десетия рунд, боят може да завърши с решение на съдиите по точки. Въпреки това ми се коства, че този път Уайт ще може по комфортен за себе си метод да нокаутира Чисора преди 9-ия рунд. Във всеки случай, успеха ще бъде за Уайт ", съобщи легендата Николай Валуев .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР