Легендарният играч на Реал Мадрид Шаби Алонсо разкри доста интересни

...
Легендарният играч на Реал Мадрид Шаби Алонсо разкри доста интересни
Коментари Харесай

Легендарен халф на Реал напуснал, за да работи с Гуардиола

Легендарният състезател на Реал Мадрид Шаби Алонсо разкри много забавни детайлности по отношение на решението си да напусне "белия балет ". Той се сбогува с Мадрид през 2014 година след 5 сезона на "Сантиаго Бернабеу " и подписа с Байерн (Мюнхен).

Алонсо показа, че една от главните аргументи за това негово решение е Хосеп Гуардиола. "Бях доста любопитен да схвана какви са неговите секрети и похвати. Той е безвъзвратен запалянко. Футболните сезони са дълги, само че той в никакъв случай не изглеждаше изтощен. Той беше непрекъснато нащрек, постоянно подготвен. А това даже беше спомагателна мотивация за играчи ", показа някогашният испански национал за взаимната им работа в баварския клуб.

Испанският маестро сега е треньор на втория тим на Реал Сосиедад, откакто започва кариерата си като ментор на групировката до 14 години на Реал Мадрид. От години насам се счита, че Алонсо има всички качества да се трансформира в един от най-хубавите млади треньори във футбола и е въпрос на време да получи късмет за изява. И точно поради това е свързван с треньорския пост в Байерн.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР