Легендарният бивш наставник на ЦСКА Аспарух Никодимов взе отношение по

...
Легендарният бивш наставник на ЦСКА Аспарух Никодимов взе отношение по
Коментари Харесай

Паро Никодимов: Бруно Акрапович беше много нахален

Легендарният някогашен ментор на ЦСКА Аспарух Никодимов взе отношение по следващата треньорска промяна на " алените ". Паро приветства завръщането на Любослав Пенев.

" За Любо съм, твърдо. И различен път съм имал опция да кажа, че той е най-хубавият вид за ЦСКА. Стига и управлението да го поддържа и да застане зад него. Има двама, които ще бъдат посрещнати постоянно добре на „ Армията “ - Любо и Стойчо Младенов. Но Стойчо се отдели в последно време, а и не е първа младост. Аз на процедура се отхвърлих на 59 години. Не е толкоз значимо, че Любо е българин, а това, че го познавам добре и знам по какъв начин работи. Знам го още от юношите на ЦСКА, които съм упражнявал “, разяснява Паро пред „ Мач Телеграф “.

" Какво да кажа за Бруно Акрапович? Дадоха му известно време да развие тима. ЦСКА играеше по-добре през есента. След зимната подготовка нищо не се случи. Не може да паднеш в дербито с Лудогорец след никаква игра и след мача да излезеш и да кажеш, че си бил по-добър. Това си беше огромна негова изцепка. Тогава си помислих, че или е доста виновен, или доста нагъл.

Бруно си блъскаше главата в стената с 3-5-2. Залага на тази скица, даже когато се виждаше, че не върви и тимът не може да направи нито едно състояние. И тук не е Локомотив (Пловдив) да си правиш каквото искаш, в ЦСКА всеки еднакъв или загуба е покруса. Мен са ме уволнявали след 28 мача без загуба и отстранени тимове в Европа “, прям бе Никодимов.

" Ясно е, че ЦСКА има потребност от пари и по тази причина се стигна до раздялата със Соу и Антов през зимата. Собственикът може да е богат, само че никой няма пари за пилеене. В никакъв случай не ги упреквам, че продадоха най-хубавите си играчи. Но и тим като ЦСКА има потребност от положителни дубльори. Сега го виждам това момче Кайседо, само че на него му би трябвало още време, с цел да свикне. Освен това, той не получава задоволително поддръжка от играчите зад него, това се вижда “, счита Паро.

" Националният ни тим е огледало на това, което правихме 10-15 години – нищо! Всичко ни се връща! И хората, които управляваха футбола, трябваше да бъдат доста по-отговорни, тъй като футболът не свършва с един мач или един шампионат. Те вземат решение за бъдещето, а не за държанието си на терена “, сподели още Аспарух Никодимов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР