Движението се успокои, има многократно увеличение на броя на велосипедистите,

...
Движението се успокои, има многократно увеличение на броя на велосипедистите,
Коментари Харесай

Бонев: Движението се успокои, по бул. Витоша няма гъзари, които да правят дрифтове с колите си

" Движението се успокои, има неведнъж нарастване на броя на велосипедистите, по бул. " Витоша " няма гъзари, които да вършат дрифтове с колите си, междинната скорост на колите понижа, а на градския превоз се усили. Организацията на придвижване коства 500 хиляди лв. - колчета, маркировки, платформи, всяка стотинка е вложена на " Патриарха ", то не се разпада, направено е безвредно ". Това каза в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " на Българска национална телевизия Борис Бонев, общински консултант от " Спаси София ".

Липсва общоприет проект за организация на придвижването в София. Съдът не споделя, че връща остарялата организация на придвижване, а че новата не се основава на акт. Предишната обстановка също е назаконна, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Борис Бонев, общински консултант от " Спаси София ". По думите му, казусът е, че живущите, че години наред никой не направи нищо, с цел да обезпечи нужния брой паркоместа.

Не се построиха подземните паркинги, паркингите в кварталите, върху това работим. Ако би трябвало да се желае нечия оставка, това е на Йорданка Фандъкова като народен представител ", добави Борис Бонев. Според него " Патриарха " е план на ГЕРБ и Фандъкова. 

" Движението се успокои, има неведнъж нарастване на броя на велосипедистите, по бул. " Витоша " няма гъзари, които да вършат дрифтове с колите си, междинната скорост на колите понижа, а на градския превоз се усили. Организацията на придвижване коства 500 хиляди лв. - колчета, маркировки, платформи, всяка стотинка е вложена на " Патриарха ", то не се разпада, направено е безвредно ", сподели още Борис Бонев и акцентира, че не се тормозят от инспекция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР