Легендарна бирария включи канцлера Ангела Меркел и други политици в

...
Легендарна бирария включи канцлера Ангела Меркел и други политици в
Коментари Харесай

Легендарна бирария включи Меркел в черния си списък

Легендарна бирария включи канцлера Ангела Меркел и други политици в черния лист за нежелани клиенти. Причина за това са новите ограничавания, въведени по отношение на пандемията от ковид, заяви ТАСС.

Освен на Меркел, берлинската бирария " Щендиге фертретунг " (ЩеФ), забрани достъпа и на финансовия министър Олаф Шолц, кметът на Берлин Михаел Мюлер, баварският министър председател Маркус Зьодер, сенаторът от Берлин, отговарящ за опазването на здравето, Дилек Калайчи и други
Снимка: EPA/БГНЕС  Легендарна бирария включи Меркел в черния си лист
Решението е взето от управлението на бирарията, отпред с Йорн Петер Бринкман.

Във видео, оповестено във Facebook, изпълнителният шеф на бирарията Бринкман и неговият бизнес сътрудник Ян Филип Бубингер обявиха: " политиците не използваха времето от април, с цел да приготвят страната за втората вълна на пандемията ".

В същото време " Щендиге фертретунг " предприе всички ограничения и създаде идея за отбрана на своите посетители от заразяване с ковид. Решението за затваряне на гастрономически заведения, съгласно тях, е изцяло неясно.

Бринкман прикани сътрудниците си притежатели на заведения за хранене и питейни заведения да последват образеца и да слагат в черен лист виновните за рестриктивните мерки.

Меркел и Шолц са посещавали бирарията. Бирарията е открита през 1997 година до държавния квартал. В нея сервират обичайната немска храна и Кьолш (светла бира, създавана в Кьолн).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР