Висшето училище предлага 31 специалности за бакалавърска степен, четири специалности

...
Висшето училище предлага 31 специалности за бакалавърска степен, четири специалности
Коментари Харесай

Варненският технически университет няма да вдига таксите за обучение на студентите

Висшето учебно заведение предлага 31 специалности за бакалавърска степен, четири специалности за професионални бакалаври и 42 магистърски стратегии за следващата година
Таксите за образование за идната образователна 2024/2025 година ще останат непроменени, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Варненския механически университет. Решението е взето, с цел да облекчи финансовото задължение на студентите в актуалните стопански условия и като част от тактиката за обезпечаване на по-достъпно висше обучение за всички искащи, споделят от университета.

Ректорът проф. доктор Драгомир Пламенов показва, че от академичното управление схващат какъв брой значимо е качественото обучение за бъдещето на студентите и развиването на обществото.

Висшето учебно заведение предлага 31 специалности за бакалавърска степен, четири специалности за професионални бакалаври и 42 магистърски стратегии за следващата година. На разположение на студентите са три общежития с общо 1450 места и два стола, които се намират покрай университетските здания. Университетът има спортна зала, фитнес център, база за тенис на маса, шах клуб и открити спортни стадиони за футбол, баскетбол и волейбол.

Кандидатстването е налично в няколко лесни стъпки през онлайн платформата на Техническия университет, прибавят от учебното заведение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР