Лайфстайл веригата въвежда серия от мерки, насочени към повишаването на

...
Лайфстайл веригата въвежда серия от мерки, насочени към повишаването на
Коментари Харесай

Строги мерки във фитнесите Pulse във връзка с текущата ситуация в страната

Лайфстайл веригата вкарва серия от ограничения, ориентирани към повишението на спокойствието както на трениращите във веригата, по този начин и на работещите в нея, се показва в интернет страницата на веригата.

Всички чиновници на клубовете, изпълняващи длъжности на рецепцията и на протеиновия бар, към този момент носят ръкавици по време на ежедневната си работа. Тези чиновници пък, които са били скоро в страни, наранени от вируса, минават наложителните проби и интервал на карантина преди да се върнат на работа.

Специален препарат за стерилизация се нанася както на входовете и на изходите на спортните центрове, по този начин и върху всички настилки, уреди и парапети през 3 часа всеки ден. Въведена е и изключителна нощна промяна, която има грижата хигиената в клубовете да е изрядна при започването на работа.

Дезинфектант има разполагаем и в самите клубове. Той е разполагаем на клубните членове, които могат да го нанасят върху фитнес уредите, които употребяват по време на своята подготовка. Препоръчително е дезинфектант да се употребява и преди, и след работна серия.

Друга от ограниченията е инсталирането на термо камери в обектите. Повишената температура е измежду първите признаци на гриповите положения. Термо камерите тук-там със засилен човекопоток ще обезпечават опция за навременна реакция, в случай че даден клубен член е с телесна температура над нормата.

Специално проектираната вентилация в центровете подсигурява пресен въздух когато и да е на деня. В допълнение към нейната работа, ще се правят планувани проветрявания, които да подсигуряват оптималната непорочност на въздуха в подготвителните зали.

Така настоящата посещаемост на фитнес и спа центровете не надвишава 20% от оптималния позволен потенциал, което дава опция клубните членове да упражняват необезпокоявани и на безвредна отдалеченост един от различен

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР