Латвийската компания Dartz Motorz ​​преименува своя всъдеход Prombron Black Alligator

...
Латвийската компания Dartz Motorz ​​преименува своя всъдеход Prombron Black Alligator
Коментари Харесай

Dartz преоблича и чудовището си, и вас

Латвийската компания Dartz Motorz ​​преименува своя всъдеход Prombron Black Alligator MMXX на Iron Diamond MMXXII и добави бронирано облекло - суичър или смокинг - към листата със общоприетото съоръжение. Интересното е, че и облеклата са предпазени от същата технология GBOL като самата кола, т.е. употребяват „ сандвич” плоча от три типа композитна ризница.

Всъдеходът Dartz Prombron Black Alligator MMXX е първото гражданско транспортно средство с технология за брониране GBOL, която преди този момент е била налична единствено за военните. „ Сандвич “ от три типа композитна ризница разрешава да се резервира масата на автомобила в границите на донора, който е Mercedes-Maybach GLS и съгласно някои отчети даже го прави малко по-лек.

`Dartz

Сега колата си възвърна историческото име - Prombron Iron Diamond MMXXII. Първият подобен всъдеход се популяризираше, че може да устои на бойните хеликоптери Sikorsky, само че в този момент сходни асоциации са повече нездравословни за бизнеса, в сравнение с потребни. Името Diamond се употребява от компанията през 2010 година за бронираните високопроходими коли, основани на T-98 Kombat, тъй че като цяло приемствеността е непокътната.
`Dartz

Под капака на Iron Diamond се намира битурбо мотор V8 4.0 от GLS (558 к.с. и 730 Нм). Моторът може да бъде форсиран с от 100 до 300 конски сили, с цел да се усъвършенства динамичността на ускорението. Камерите за непряк аспект са скрити, дръжките със зашеметяващи устройства са скрити в тапицерията на вратата, а в бронираната задна врата има поделение за мини-бар.

`Dartz

Предлага се също по този начин всъдеходът да бъде оборудван със сейф, създаден от небеизвестната компания Tetelbaum Panzershrunk Manufactur с биометрична отбрана, където можете да съхранявате полезности и оръжия. Аудиосистемата също заслужава особено споменаване, тъй като е дело на Metaxas & Sins.
`Dartz

Но въпреки всичко главната характерност на Prombron Iron Diamond MMXXII е друга. Dartz за първи път предлага на своите клиенти бронирано облекло. Изберете сред суичър с плоча GBOL под вложка от алигатор или смокинг за публични мотиви, който може да издържи на патрони 9x19 мм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР