Лас Вегас. Бившият временен шампион в лека категория на UFC

...
Лас Вегас. Бившият временен шампион в лека категория на UFC
Коментари Харесай

Тони Фъргюсън към Хабиб: Подписвай за бой, кучко

Лас Вегас. Бившият краткотраен първенец в лека категория на UFC Toни Фъргюсън продължава да мечтае за пердах с Хабиб Нурмагомедов. Двамата трябваше да се бият 5 пъти в предишното, само че борбата им пропадаше.

В края на предходната година Нурмагомедов разгласи, че се отдръпва от ММА, а UFC му взеха купата и го извадиха от своите класации. Наскоро стана ясно, че " The Eagle " е напуснал базата с данни на USADA, с което затвърди решението си да се отдръпна от ММА.

Фъргюсън обаче не е подготвен да се съобщи и към момента упорства за 6-ти опит. След месец Тони ще се бие с Бенеил Дариуш и ще опита да спре серия от 2 следващи загуби. Хабиб предизвести Фъргюсън да се концентрира върху Дариуш, само че Тони отхвърля и го прикани да подпише за пердах:

Приближавам се до борба с Хабиб Нурмагомедов. Това е единствената борба, която неговия татко искаше за него. Той ще гледа борбата. Ще се пробват да ме проучват. Хабиб, стой да бягаш и не бъди кучка. Подписвай контракта.

За борбата с Чалрз Оливейра упражнявах единствено 5 часа бразилско джиу-джитсу. Това е всичко. Аз бях ангажиран. Правих други неща и се занимавах с бизнес.

Нещата се трансформираха в бойната седмица. Казаха, че не може да вършим нищо поради Коронавирус. Подготовката беше зле и бяхме прецакани.

Има по-голяма възможност Тони да се приближи до изхода в UFC, в сравнение с до пердах с Нурмагомедов.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР