Човек, който не може да постигне единство в собствената си

...
Човек, който не може да постигне единство в собствената си
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Корнелия Нинова прави простотия след простотия

„ Човек, който не може да реализира единение в личната си партия, и който води дейна война със личните си структури, няма по какъв начин да направи ляво обединяване. Проблемът не е единствено в Корнелия Нинова. Проблемът е и във всички към нея, които я поддържат, до момента в който тя прави дивотия след дивотия. Аз нямам вендета с Нинова. Аз просто ще я изпратя. Обещал съм да я изпратя. “

Това сподели някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Кирил Добрев по БТВ.

Той увери, че постоянно е бил член на Българска социалистическа партия съгласно законите на страната и съгласно устава на партията

„ Аз имам една единствена партия. Това, че съм взел участие във вътрешнопартийни придвижвания като „ Бузлуджа “ и други сходни, аз съм бил постоянно един коректив на управлението на партията. Една партия би трябвало да има коректив, с цел да може да съблюдава линията и да има рецензия “, посочи той.

По думите му за последните 5 години Българска социалистическа партия е изгубила две трети от електората си.

„ Загубила е безусловно всички социалдемократи, половината от социалистите и половината от комунистите. Загубила е 100% от младежкия си избор, 50% от вота на по този начин нареченото интензивно потомство и 50% от вота на пенсионерите. Останали са единствено тези, които са над 75-годишна възраст. И 14% от тези хора не гласоподават за Българска социалистическа партия единствено тъй като Корнелия Нинова е неин ръководител “, добави Кирил Добрев.

Заедно с него посетител в студиото беше и претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Александър Симов, който удостовери, че Българска социалистическа партия минава през рецесия и това си проличава по резултатите.

„ Този развой обаче не може да бъде обвързван с едно име, тъй като от 2021 година насам, на политическия терен непрекъснато излизаха нови чудотворци. През годините Българска социалистическа партия посрещна и много пукотевица в тил, и много другарски огън “, сподели още той.

Според него тематиката за ляво обединяване е много комплицирана.

„ Намираме се в интервал, в който би трябвало да получим изясненост кой къде е, а не синтез на лъжата. И тогава към този момент да вървим към обединяване “, добави Симов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР