Лансирането за премиер на именития адвокат Петър Илиев, съдружник в

...
Лансирането за премиер на именития адвокат Петър Илиев, съдружник в
Коментари Харесай

Петър Илиев пуснат като димка за премиер

Лансирането за министър председател на именития юрист Петър Илиев, съучастник в една от най-престижните адвокатски фирми у нас „ Илиев и сътрудници “, е направено за илюзия. Това научи " Стандарт " от свои източници.

Целта е била всички погледи да се съсредоточат върху Илиев, с цел да може на мира номинираният за министър-председател от Има Такъв Народ Пламен Николов да приготви екипа си.

Николов е един от блестящите специалисти на " ИТН ", за който още от предизборната акция се знае, че партията на Слави Трифонов приготвя за изпълнителната власт.

От няколко дни Илиев е в центъра на вниманието на всички медии. Цял ден през днешния ден пък в тях се въртеше сюжетът по какъв начин " ИТН " в последния миг сменили Петър Илиев с Пламен Николов, тъй като от " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме " декларирали, че няма да поддържат юриста.

Николай Хаджигенов даже укрепи интригата, разказвайки за днешна среша с Има Такъв Народ, на която депутатите от най-голямата група хипотетично попитали по какъв начин ИБГНИ гледат на Петър Илиев като министър председател, а хората на Манолава споделили, че не го утвърждават. Фактът, че Пламен Николов ще показа целите си, а може би и кандидат-министрите, в " Панорама ", единствено потвърждава, че няма по какъв начин специалистът да е схванал в последната минута, че би трябвало да отиде да вземе мандат за кабинет. И незабавно по-късно да дава изявление за Българска национална телевизия. Тези неща въпреки всичко се прецизират авансово.

Увереното държание на Пламен Николов пред камерите също изрично удостоверява, че от дълго време се е готвил за този миг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР