Културистът Митко – един от активните борци срещу ЛГБТ-заразата“ и

...
Културистът Митко – един от активните борци срещу ЛГБТ-заразата“ и
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Хомофоб, фен на Възраждане“, радва гей чичковци срещу заплащане

Културистът Митко – един от дейните борци против „ ЛГБТ-заразата “ и блокираната прожекция на филм в кино „ Одеон “, се устоя от еротични видеа и фотоси с гей тема, подшушнаха на Lupa.bg добре осведомени с битието на бодибилдъра.

В събота подръжници на „ Възраждане “ осуетиха прожектирането на кино лентата „ Близо “, част от кино фестивала „ Sofia Pride Film Fest “. В същия ден те направиха и набег в бара „ Cosmic Craft Beer “. Наложи се по-късно полиция да охранява прожекцията.

Сред бранителите на „ нормалността и изконните фамилни полезности “ се отличава и известният културист Димитър Леков - народен и европейски първенец по бодибилдинг. В своя профил във „ Facebook “ Леков с редица постове драговолно поддържа хулиганската демонстрация на „ Възраждане “ пред кино „ Одеон “. От негови и непознати изявления излиза наяве, че самият той е участвал на провокацията. В изображения, оповестени от медии по тематиката, също се вижда, че Димитър Леков е измежду главните настоящи лица.



Хомофобската акция на " Възраждане " пред кино " Одеон ". Димитър Леков е крайният вляво

Леков е народен и европейски първенец по бодибилдинг и фотоси от това му съществуване щъкат на воля из българския интернет. Непознати за всеобщата аудитория у нас обаче са заниманията му на международната сцена. Той не е известен инфлуенсър във „ Facebook “ или „ Инстаграм “. Неговата популярност обаче е интернационална - той е digital creator, т.е.

основател на авторско видео и фотографско наличие в уеб сайтове и платформи за платено еротично и порнографско наличие.







Не, не е масаж...

Такива са профилите му в платената платформа OnlyFans, в която ненадейно през днешния ден линкът към профила му се оказа „ строшен “, Flex4me (Dragon Archives - Flex4Me ), Twitter и други При множеството подиуми Леков е самичък по мощно изрязано долни дрехи или чисто гол. В поредици от видеа обаче той е в компанията на

възрастен мъж, който явно се любува на мускулестото му тяло, опипвайки го детайлно.



Видимо удовлетворен

Всички могат да видят въпросните видеа против непретенциозен абонамент от 19,90 евро (месечно).



Този вид еротично наличие с гей тема е известно с термина muscle worshiping, изясняват осведомени пред Lupa.bg. Затова че основава еротично цифрово наличие с фетишистка гей тема, Леков получава значими пари (които дали заявява като формален приход може да знаем само след инспекция на НАП).



Пипни ме тук, и тук, и тук, на всички места ме пипай...

Предполагаме, че щерка му и майка ѝ не са осведомени с този нетрадиционен поминък на културиста Леков, само че сигурно околните му знаят, че той е деен български жител, който се бори против „ ЛГБТ-заразата “. Подобно на имунизираните срещу Ковид-19 депутати на „ Възраждане “, които агитираха против имунизациите или пък тези, които са срещу еврото, само че държат спестяванията си в евро. " Това е двуличието на тази партия и нейните последователи - вървиш на митинги против ЛГБТ общността, само че припечелваш от това, че възрастни мъже галят буйно гордото ти анаболно тяло ", възмущават се гей деятели, които предоставиха фрагментите на Lupa.bg. Сайтът ни разполага и още с 4 фотоси и 2 видеоклипа, които обаче няма да разгласява поради прекомерно дръзкото полово наличие.



Харесвате ли дупето ми, момчета?!



Такива фрагменти на Митко радват почитателите му, които са най-вече гейове от Съединени американски щати и Европа
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР