Култовият престъпник Драгомир Младенов, по-известен с прозвището Драго Шопа, получи

...
Култовият престъпник Драгомир Младенов, по-известен с прозвището Драго Шопа, получи
Коментари Харесай

Присъда за ъндърграунд легенда от Бургас

Култовият нарушител Драгомир Младенов, по-известен с прозвището Драго Шопа, получи 10-месечна присъда от Районен съд Бургас за шофиране без брошура. Наказанието дейно и би трябвало да бъде изтърпяно при първичен непоколебим режим, написа flagman.bg.

Става въпрос за случая от 7 ноември м.г., когато будни жители подадоха сигнал, че той е зад кормилото на „ Опел Астра” с бургаска регистрация и кара извънредно рисково в ж.к.”Меден рудник”. Полицаи от Четвърто районно управление (на МВР) Бургас след къса гонка на ул.”Кооператор” го арестуваха.

Драго Шопа в последно време напълно изпадна от класацията на известните водачи на ъндърграунда във фамозния жилищен комплекс. До 2015 година той имаше славата на „ необут на хероина”, само че след това взе да запада, с цел да стигне дъното през последните месеци.

През септември му бе отнета книжката, през ноември го хванаха да кара без удостоверение, а нарушаването се повтори и през януари, след което Шопа беше пратен в ареста. Той има и условна присъда, поради което се чака дълго време да остане зад решетките.

Драго Шопа е от поколението на ъндърграунд героите, които потвърждават, че не могат да си изкарват прехраната по честния метод. Подобна орис имат Диян Тончев-Камбаната, Христо Боба и Гичо Окото – несретници, които мъчно могат да се интегрират за естествен живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР