Култовият и любим на хиляди Пловдив, се оказа претъпкан по

...
Култовият и любим на хиляди Пловдив, се оказа претъпкан по
Коментари Харесай

Като в Рим: Пловдив претъпкан с туристи, пътят към София - невъзможен

Култовият и обичан на хиляди Пловдив, се оказа препълнен по празниците съвсем колкото Рим.

Градът се задръсти до спукване от купища туристи и откакто хубавото време извади на открито и пловдивчани, улиците на културната столица напряко се пукаха по шевовете, видя кореспондент на Lupa.bg. Места в заведенията за хранене бе невероятно да се намерят до през вчерашния ден, а наподобява същата картина се очерта и за през днешния ден.



Страстта към Стария град обаче се оказа непредвиден капан за хората, които взеха решение да пътуват през днешния ден към София, или пък към други краища на страната.

Макар да звучи неуместно, транспортът от Пловдив към столицата през днешния ден се оказа неосъществим нито с трен, нито с рейсовете на който и да е транспортьор.



Билети в посока Пловдив-София има чак за на следващия ден и мнозина трябваше да си обезпечат още една нощувка в Града под тепетата, този път по насила.



„ Опитахме да си купим билети онлайн, само че системата или ни отхвърля, или непосредствено трансферира към дата 3-и януари ”, обясниха група столичани, избрали Пловдив за Новогодишните празници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР