Кучето на семейство Байдън - Мейджър, отново ухапа човек в

...
Кучето на семейство Байдън - Мейджър, отново ухапа човек в
Коментари Харесай

Зло куче в Белия дом! Домашният любимец на Джо Байдън отново ухапа човек

Кучето на семейство Байдън - Мейджър, още веднъж ухапа човек в Белия дом, съобщи Би Би Си.

Това стана единствено дни след връщането му от образование в Делауеър, където бе пратено след друго захапване в президентството на Съединени американски щати по-рано този месец.

Говорител на първата дама Джил Байдън сподели, че ухапаният бил прегледан от здравната работа на Белия дом и се върнал на работа.

Мейджър е по-младото от двете немски овчарки на сем. Байдън и първото избавително куче в Белия дом.

Според представителя Майкъл Лароса ухапването в понеделник станало, до момента в който Мейджър „ свиквал с новата конюнктура и захапал някого, до момента в който се разхождал “.

Според Си Ен Ен ухапването станало на южната морава на Белия дом, а потърпевшият бил чиновник на Службата на националните паркове на Съединени американски щати.

Президентът Джо Байдън и брачната половинка му имат две пастирски кучета - Чемп, който е на 13 години, и тригодишният Мейджър. И двете кучета влязоха в Белия дом дни след встъпването в служба на Байдън на 20 януари.

След като Мейджър атакува на 8 март един от пазачите на Белия дом, кучетата бяха изпратени в фамилния дом на президентската двойка в Делауеър. Говорителката на Белия дом Джен Саки изясни тогава, че медици са оказали помощ на потърпевшия надзирател и той не е имал потребност от лекуване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР