Кучета са поразени от мистериозно заболяване, което ги прави летаргични

...
Кучета са поразени от мистериозно заболяване, което ги прави летаргични
Коментари Харесай

Стотици кучета са поразени от мистериозна болест

Кучета са изумени от мистериозно заболяване, което ги прави летаргични и слаби.

Ветеринарите предизвестяват, че вирусът, който стартира по плажовете и крайбрежните зони, се популяризира бързо от куче на куче и към този момент се среща в градските паркове.
външна реклама
Собствениците на кучета пълнят клиниките с недоволства, че четириногите им другари нямат сила. Казват, че заболяването се популяризира като горски пожар.

Мнозина оповестяват, че техните домашни любимци посърват малко откакто са излезли на разходка, оповестява „Мирър“.

Дженифър Грифин сподели, че нейното 15-месечно кученце се разболя грубо броени часове, откакто завърши разходката в същия парк в Лийдс.

„Той се тресе, има температура, повръща доста, летаргичене и не яде нищо.“

Тя добави, че е завела кучето си Вейдър при ветеринарите, където й било казано, че той евентуално се е заразил с мистериозната болест.

„ Ветеринарят сподели, че може да отнеме седмица или повече, с цел да се възвърне “, добави тя.

Само дни по-рано Никола Джейн сподели, че кучето й, шестмесечният Лърчър, е станало извънредно зле единствено няколко часа след разходка край канала и тя е помислила, че кученцето й може да почине.

„Той беше доста измършавял, беше станал като скелет. Нямаше живот в него, беше провиснал, мислех, че го губя“.

Случаи са обявени на плажа Хейлинг Айлънд и Лангстоун Харбър в Хемпшир, Фрейстхорп Бийч в Ийст Райдинг, Бридлингтън, Редкар и Солтбърн плажове в Йоркшир и Скарбъро.

По-рано този месец беше обявено за повече от 100 кучета, изумени от сходни признаци.

Ветеринарната сестра Броган Прауд, която ръководи Yorkshire Coast Pet Care, разгласява известие във Фейсбук, в което сподели, че е била „засипана“ с заболели кучета, които са повръщали и са имали диария.

Тя сподели, че локалните управляващи проверяват какво се крие зад заболяването и че тревожното е, че са наранени доста повече кучета, в сравнение с е считала преди, защото доста хора към този момент са се свързали с нея.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР