Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа. Това предвижда компютърна симулация

...
Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа. Това предвижда компютърна симулация
Коментари Харесай

Компютърна симулация: Кобрата ще нокаутира Джошуа

Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа. Това планува компютърна симулация направена от авторитетния уебсайт Boxing Fight Simulations.

Според развоя на събитията Антъни Джошуа ще господства в първите рундове. В шестата част Кобрата ще стартира да обръща багра.Постепенно българския нокаутьор ще се възползва от неприятната кондиционна форма на първенеца и в последна сметка ще слажи точка на разногласието.

Така българинът ще завоюва международните трофеи във версиите на IBF, WBA, WBO и IBO, откакто ще изпрати британеца на три пъти британеца. Реферът ще вдигне ръката на българина 35 секунди след началото на десетия рунд след серия леви и десни крошета. И по този начин ще пренапише историята, ставайки първият роден боксьор при експертите, стъпил на международния връх.

Към момента всичко това е единствено на компютърна игра, само че не е изключено след месец и половина Пулев фактически да стори същото в Лондон. В момента Кобрата тренира крепко и е твърдо уверен, че ще нокаутира самонадеяния британец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР