Съоснователят на Craft Ventures Дейвид Сакс се присъедини към The

...
Съоснователят на Craft Ventures Дейвид Сакс се присъедини към The
Коментари Харесай

Топ инвеститор от Силициевата долина прогнозира „каскада“ от подкрепа на Тръмп, цитира „враждебната“ позиция на Байдън относно крипто, AI

Съоснователят на Craft Ventures Дейвид Сакс се причисли към „ The Ingraham Angle “ в петък, казвайки на водещата Лора Инграхам, че има „ голям възторг “ за някогашния президент Тръмп по време на акция за набиране на средства в четвъртък в същински наследник, демократичен Сан Франциско. облага от поддръжката на някогашния президент, Сакс акцентира, че поддръжката не е транзакционна.

„ Честно казано, не е толкоз транзакционна. Знаете ли, не е като да има някаква очевидна парична сума pro quo. Повечето от тези хора в действителност обичат Америка и желаят да видят, че Америка се оправя по-добре ", изясни Сакс. 

Сакс добави, че промишлеността търси повече проиновационни политики, противопоставяйки се на „ враждебната “ позиция на администрацията на Байдън по отношение на крипто и изкуствения разсъдък.

„ Сега, във връзка с това, което интересува промишлеността Индустрията желае да може да прави нововъведения, а администрацията на Байдън е доста враждебна към нововъведенията. Тя е извънредно вра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР