Кризисният щаб за газа изговори много глупости и лъжи. Това,

...
Кризисният щаб за газа изговори много глупости и лъжи. Това,
Коментари Харесай

Бабикян: Това, че газът от Газпром е в пъти по-евтин, са откровени лъжи

Кризисният щаб за газа изговори доста нелепости и неистини. Това, че газът от " Газпром " е в пъти по-евтин, са откровени неистини. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS Арман Бабикян, политически анализатор и член на придвижване " Ние идваме ".

" От самото си встъпване служебният кабинет стартира да всява безпорядък в енергетиката. Те излъгаха, танкери бяха контрактувани и беше открит първият слот. След това беше изпуснат, не се разбра дали беше разтоварен първият танкер там ", счита Бабикян.

По думите му цената се образува по този начин - 30% петролен съставен елемент, 70% борсовата. " Газпром " е сътрудник, на който може отново да му хрумне да спре газа. Най-напред е нерешителен сътрудник, след това безценен или на ниска цена. Цената при Орбан не е по-ниска. Да плащаме за съветски газ значи доставяне на страна, която избива хора ", съобщи той.

Според него служебната власт приказва в една тоналност с ГЕРБ. " Трябва да получим изясненост за какво има единодушие сред тях. Също по този начин би трябвало да се знае и за какво беше преустановен договорът с азерите за по-евтин газ, а след това се наложи Петков и Николов да молят да бъде възобновен. Кой спря този контракт? ", попита Бабикян.

Относно идните избори той уточни, че от " Ние идваме " към момента имат вяра обединяване против ГЕРБ да се случи. " Очакваме да забележим дали ще се коалираме с Демократична България ", акцентира той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР