Кризата е силна и ярка проверка за капацитета на управлението

...
Кризата е силна и ярка проверка за капацитета на управлението
Коментари Харесай

Харалан Александров съобщи за нещо невиждано насред коронакризата

Кризата е мощна и ярка инспекция за потенциала на ръководството и обществото да минава през тествания.

В момента държавното управление би трябвало да удържи 6 фактора – здравен, стопанска система, тайминга, доверието, информацията, психологичното здраве. Комуникацията е отпътувала, само че удържат здравето. Това съобщи в предаването "Беновска пита " политическият антрополог Харалан Александров.

Ръстът на рецесията не е катастрофичен. При времето се върнахме, за момент изхвърча, трябваше по-лесно да се затворят учебните заведения. Трябва да има доста добра акция. Трябва да се удържи за минимално политическо доверие, инспекцията ще са изборите.

"Кисело мляко, стандартизиран самун и 3 кренвирша ще си купя с 50 лева, в случай че нямам други приходи. Това е въпрос на оцеляване. Опозицията и ръководещите омекнаха, реализираха единодушие да не обръщаме лодката по време на бурята. Желанието за споразумяване на сметките се отсрочи за след края на пандемията.

Има задоволително хора, които са го претърпели. Живеят оттатък баира, тази група ще нараства, това води до усмиряване на общността, всеки почва да познава, някой, който се е излекувал ", разяснява той.

"Икономиката няма да колабира, доверието ще се върне, доста хора ще се излекуват, ще имаме повече време да се подготвим за последващи такива беди ", предвижда Харалан Александров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР