Кристиано Роналдо за първи път говори публично за най-трудния период

...
Кристиано Роналдо за първи път говори публично за най-трудния период
Коментари Харесай

След трагедията: Роналдо проговори за най-трудния период в ж...

Кристиано Роналдо за първи път приказва обществено за най-трудния интервал в живота си.

Преди седем месеца футболистът и приятелката му Джорджина Родригес трябваше да станат родители на втора двойка близнаци. При раждането обаче се получават затруднения, които водят до  гибелта на момченцето . Дъщеричката на двойката оцелява и към този момент е вкъщи. В този миг, споделя Роналдо, човек не знае какво да изпита, тъй като в сърцето му се блъскат две страсти – благополучие и горест.



„ За първи път изпитвам благополучие и горест в един и същи миг. Не знаеш какво да направиш – да се смееш или да плачеш “, споделя Кристиано в ново изявление пред Пиърс Морган, чиито две елементи ще бъдат излъчени на 16 и 17 ноември. Оказва се, че капитанът на Португалия самичък е изискал да седне против известния водещ, с цел да опише за персоналния и професионалния си живот, в това число и за компликациите, които в последно време изпитва на терена, написа Tialoto.

Една от най-емоционалните тематики обаче несъмнено е тази за смъртта на дребното му момченце, което е щяло да се казва Ейнджъл. Това щеше да е трети син за футболиста, който е татко още на 12-годишния Кристиано-джуниър, 5-годишните близнаци Ева и Матео, 5-годишната Алана Мартина и новородената Бела. Първите три деца са от сурогатни майки, за които не се знае безусловно нищо, а последните две дъщери са от приятелката на Кристиано – Джорджина Родригес.

„ Джио дойде у дома след болничното заведение и децата незабавно започнаха да я питат къде е другото бебе “, спомня си футболистът. Разкрива, че с приятелката му са изчакали една седмица, преди да кажат истината на децата си. След като репетирали по какъв начин тъкмо да поднесат тъжната вест на фамилията си, Джио и Кристиано споделили, че Ейнджъл към този момент е в парадайса.



По думите на португалеца, в дома му всеки ден се приказва за починалото бебе. „ Децата схващат. Всяка вечер ми споделят, че са създали нещо за Ейнджъл и сочат към небето. Това ми харесва, тъй като той е част от живота им. Няма да неистина децата си. Казвам им истината и точно по тази причина процесът е сложен “.

Той също по този начин приказва и какъв брой сложен е бил интервалът за него и приятелката му. Описва го като „ най-тежкия миг “ в живота му след гибелта на татко му. „ Трудно е, тъй като не разбираме за какво се случи навръх нас “.

На 18 април известната двойка направи шокиращото разобличаване, че един от новородените им близнаци е умрял в болничното заведение. По-късно стана ясно, че Джорджина е родила момче и момиче, само че единствено Бела е оживяла.



„ С най-голяма горест би трябвало да съобщим, че синът ни умря. Това е най-голямата болежка, която един родител може да изпита. Само раждането на щерка ни ни дава мощ, с цел да преживеем този миг с вяра и благополучие “, написа Роналдо в обществените мрежи. Той благодари на целия медицински екип за грижата и поддръжката в тези сложни времена.

В изявлението си пред Пиърс Морган Роналдо сподели още, че е пропуснал предсезонната подготовка, тъй като щерка му Бела е била призната в болница. През юли тя се заразява с тежък бронхит, което постанова влизането ѝ в здравно заведение. Футболистът взема решение, че е по-добре да остане със фамилията си, а не да замине за Америка, където „ Манчестър Юнайтед “ се приготвяше за новия сезон.

„ Не желаех да изоставя фамилията си поради тренировки. Не смятах, че е редно по отношение на тях. Затова не отидох. Никога няма да слага футбола преди всичко пред здравето на околните ми. Сега или 10 години по-късно “, безапелационен бе Роналдо. Допълва, че фамилията му е минало през следващия си сложен интервал, като е трябвало да остане с Бела една седмица в болничното заведение.



За благополучие, Бела към този момент е добре и е във у дома, като дружно с братята и сестрите си чака с неспокойствие да види татко си по малкия екран на Световното състезание в Катар, което стартира на 20 ноември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР