Кристъл Палас триумфира срещу поредния английски гранд този сезон под

...
Кристъл Палас триумфира срещу поредния английски гранд този сезон под
Коментари Харесай

Мастърклас от Патрик Виейра над Микел Артета във Висшата лига

Кристъл Палас победи против следващия британски гранд този сезон под управлението на Патрик Виейра, като този път него жертва стана някогашният му отбор Арсенал и то с 3:0.

Французинът показва същински мастърклас пред Микел Артета на „ Селхърст Парк “, надигравайки го по всички точки от терена, с помощта на своите ученици.

Матета, Аю и Заха от дузпа вкараха трите попадения във вратата на Аарън Рамсдейл, материализирайки по отличен метод превъзходството си пред гола над „ артилеристите “.

В другия завършек на терена Александър Лаказет изигра следващия си слаб мач, като този път неналичието му на качества не бе покрита от младите гении Букайо Сака, Габриел Мартинели и Емил Смит Роу.

Най-близкото състояние за гол пред „ топчиите “ пристигна в последните минути от резервата Еди Нкетиа, който стреля с красива парабола отдалеко, само че изстрелът му срещна сглобката на вратата.

Кристъл Палас продължава да играе за личната си чест, защото изпадането от дълго време не е на дневен ред, а местата в Европа са на практика невъзможни.

Арсенал обаче изгуби част от преимуществото си в битката за топ 4. Мнозина чакаха клубът да се приближи единствено на две точки от Челси, само че вместо това отстъпи по голова разлика на Тотнъм. Добрата вест за Артета и хората му е, че към момента държат ориста в личните си ръце.

THERE’S YOUR PALACE |
— Crystal Palace F.C. (@CPFC)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР