Криско и половинката му Цветелина Петрова са се събрали. Двойката

...
Криско и половинката му Цветелина Петрова са се събрали. Двойката
Коментари Харесай

Цвети и Криско отново заедно?

Криско и половинката му Цветелина Петрова са се събрали. Двойката бе видяна на уикенд в Банско.

Рапърът и майката на двете му деца били засечени на бензиностанция, като от диалог на Цвети станало ясно, че двамата ще отдъхват в зимния ни курорт. С тях били и двете им деца, като изпълнителя предпочел да се скрие в джипа, с цел да не притегля ненужно внимание към себе си.

"Цвети спазваше противоепидемиологичните ограничения и беше с маска, не се набиваше на очи и се държа благо с личния състав на бензиностанцията. Беше облечена с спортен екип, изцяло в синхрон със съботния ден и с дестинацията, към която се насочиха ", описа свидетел пред "Уикенд ".

Дали Криско и Цвети са се събрали след безапелационната разлъка? Възможно е организацията просто да е в името на това да прекарат дружно време с наследниците си. Според някои обаче те в действителност са изгладили връзките си, а съгласно други всичко е било пунта мара и в никакъв случай не са се разделяли. Направили си пиар, с цел да не изпаднат в девета глуха.

„ Цвети „ работи “ инфлуенсър и има потребност от почитатели. Колкото по-често се написа за нея, толкоз по-известна и следвана в обществените мрежи става. Отделно не разгласява и фотоси с децата, тъй като знае, че мъжете избират да е сама, а не с мъж и дечурлига. Та за нея е по-изгодно да считат, че си няма мъж “, разясниха от обкръжението на някогашната танцьорка и стюардеса.

На габровеца не му пукало дали ще се приказва, че е самичък, или не, той гледал да печели пари и да обезпечава бъдещето на децата си. Двойката откровено се забавлявала на писаниците, че не са дружно, само че изобщо не мислела да ги отхвърля, пишат още от изданието.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР