Криминалисти от Трето РУ са разкрили двама автори на кражби.

...
Криминалисти от Трето РУ са разкрили двама автори на кражби.
Коментари Харесай

Крадци отвориха много работа на криминалистите

Криминалисти от Трето районно управление (на МВР) са разкрили двама създатели на обири. Срещу 19-годишен е била взета 72-часова мярка за неотклонение. С разпореждане на районната прокуратура му е повдигнато обвиняване. Според събраните доказателства, при започване на април, младежът влезнал с щурм в складово помещение на гимназия на бул. „ България “ и отмъкнал разнообразни движимости и принадлежности, железно скеле и 25 платна.

59-годишен бил арестуван в районното ръководство, за това че в края на същия месец лишил портфейл с над 250 лв., оставен без контрол от клиент в комерсиална верига на ул. „ Брезовско шосе “. Двамата причинители са познайници на чиновниците на реда и осъждани. По случаите са формирани досъдебни производства.

Междувременно чиновниците на реда в Асеновград също проверяват сигнал за кражба, подаден през вчерашния ден от млада жена. Тя разказала, че към 16 часа, в търговски обект на пл. „ Академик Николай Хайтов “ незнаен причинител лишил портмонето й. В него тя имала над 400 лв., персонални документи и 3 банкови карти. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР