Криминалисти от Първо РУ заловиха русенец, извършил няколко кражби на

...
Криминалисти от Първо РУ заловиха русенец, извършил няколко кражби на
Коментари Харесай

Русенските криминалисти заловиха сериен крадец на велосипеди

Криминалисти от Първо районно управление (на МВР) заловиха русенец, направил няколко обири на колела от разнообразни адреси в Русе

През предишния месец в Първо районно управление (на МВР) са постъпили заявки за осъществени две обири на колела с марки "Cross Rocky 24 " и "Bulls ", на стойност надлежно към 300 и 1000 лв., от адрес на ул. „ Мария Луиза “ в Русе. Едното колело било откраднато от етажна площадка в блока, където е било заключено за парапет, а другото от незаключен под земята гараж.

По сигналите в районното ръководство са регистрирани преписки и е почнала работа с оглед данни за осъществени закононарушения по член 195 от Наказателен кодекс. При плануваните и извършени оперативно-издирвателни мероприятия от чиновници на престъпна полиция в Първо районно управление (на МВР), като причинител на действията е открит 38-годишен мъж от Русе.

В хода на изясняване на незаконната активност на лицето, служителите на реда са открили още, че той е създател и на други такива похищения от други два адреса Русе, надлежно на бул. „ Ген. Скобелев “ и на различен номер на ул. „ Мария Луиза “, откъдето са откраднати велосипед „ Drag “, заключен на парапет в стълбище и велосипед "Ultra Storm " оставен незаключен.

В тези два случая декларираните вреди са надлежно на стойност 400 и 200 лв., като по тях също са регистрирани преписки по разказа на Първо районно управление (на МВР).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР