Крим и Донбас вече свързани чрез сухопътен коридор. Това заями Георги

...
Крим и Донбас вече свързани чрез сухопътен коридор.
Това заями Георги
Коментари Харесай

Сухопътен коридор вече свързва Крим и Донбас

Крим и Донбас към този момент свързани посредством сухопътен кулоар.

Това заями Георги Мурадов, непрекъснат представител на Република Крим при президента на Руската федерация, вицепремиер на държавното управление на Крим.

" Крим и Донбас към този момент са свързани със сухопътен кулоар през територията на Украйна. Магистралата от Крим до Мариупол е взета под надзор ", сподели Мурадов за РИА Новости.

Според него, до момента в който се водят боеве с украинските националисти, автомагистралата може да се трансформира в помощно средство за доставка на филантропични артикули за популацията на освободените региони на ДНР.

„ Този ​​път може да се трансформира във значима автомагистрала за Крим, свързваща полуострова с Мариупол - металургичния център на Азовско море - и индустриалния регион на Донбас. В руско време този маршрут осигуряваше превозване на семействата артикули от Евпатория през Мариупол до Донецк “, акцентира непрекъснатият представител.

Според него към този момент би трябвало да се намерения за съдействие в превозването на артикули през морските пристанища на Крим и основните пристанища на Азовско море - Мариупол и Бердянск.

„ Това е ключът към бъдещото развиване на целия район “, акцентира Мурадов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР